Páncélszekrény szállítás, emelés, felhúzás, daruzás 0670/418 0131

Speciális szállítás

Üdvözöljük oldalunkon!

Cégünk a nehéz és túlsúlyos tárgyak szállítására specializálódott magyar vállalkozás, 10 éves múltra tekintünk vissza a gépszállítás területén.Büszkén jelenthetjük ki, hogy szinte még nem volt olyan tárgy vagy eszköz amit csapatunk nem mozgatott volna meg. Szükség szerint gépesítve,  vagy "csak" emberi erőforrást igényelve végezzük el a ránk bízott munkát. Csapatunk jól képzett fiatalemberekből áll, szükséges technikai háttérrel, és kiváló irányító személyzettel végzi a kijelölt feladatot. 

2011-től cégünk portfóliója bővült, így többek között irodák költöztetését is vállalja. Emellett lakossági költöztetést, raktárak költöztetését, nehéz tárgy szállítását-mozgatását és ipari gépek szállítását-mozgatását is vállalja.

Legyen az bármilyen ipari tárgy, eszköz, jacuzzi, berendezés, vagy páncélszekrény, mi azon leszünk, hogy minél gyorsabban és természetesen baleset, és sérülésmentesen a helyére kerüljön. Kérem tekintse meg galériánkat, és bizonyosodjon meg róla, hogy tényleges tudás és tapasztalat áll mögöttünk. Referencia munkáinkat itt tekintheti meg. Bármilyen kérdése van a kivitelezéssel kapcsolatban, vagy kazánt, klímát, ipari berendezést kell nehezen megközelíthető helyre tenni, és nincs egy profi kivitelező, kérem keressen bátran. Vállalásunk az ország, illetve az unió területére is kiterjed. Költözés előtt áll, és még nem talált egy profi csapatot akikre bátran rábízza az értékeit, és nem hétvégi költöztetőt keres, kérem kattintson ide! Lakossági és céges költöztetések komplett lebonyolítása, profi csapattal, szakértelemmel.

Kapcsolat

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Megjegyzés *:
Mikor kereshetjük? *:



A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kapcsolat

 Üzemeltető:

 Jobbteher Kft

 Székhely: 

 2253. Tápióság

 Bicskei u.11.

 Telephely:

 Budapest

 Adószám:

 23330171-2-13

 Telefon:

 +36/70 4180131

  Email: jobbteher@gmail.com            

  Nyitvatartás:

  Hétfő-Péntek

  8.00 - 18.00

  Szombat

  8.00 - 14.00