Kapcsolat

 Üzemeltető:

 Jobbteher Kft

 Székhely: 

 2253. Tápióság

 Bicskei u.11.

 Telephely:

 Budapest

 Adószám:

 23330171-2-13

 Telefon:

 +36/70 4180131

  Email: jobbteher@gmail.com            

  Nyitvatartás:

  Hétfő-Péntek

  8.00 - 18.00

  Szombat

  8.00 - 14.00

Nemzetközi költöztetés


Nemzetközi költöztetés
előtt áll, és szeretne egy forintra pontos ajánlatot cégünktől, nincs más dolga csak vegye fel velünk a kapcsolatot. Az unió egész területén vállalunk költöztetést, de Svájcban is dolgoztunk már, tehát nem probléma a VÁM szakszerű elintézése. Autóink 3.5 és 7.5 tonnás össztömegű teherautók, így a hétvégi kamion stop minket nem érint.

 

A nemzetközi költöztetés kérhető teljes be és kicsomagolással, de létezik cégünknél egy fapados költöztetési verzió, mely annyit takar, hogy a le és a felpakolást a megrendelő végzi, mi csak a teherautót biztosítjuk a költözéséhez természetesen sofőrrel, aki szakszerűen a teherautó platóján rögzíti az ingóságokat.

Felhívnám a figyelmét, hogy a nemzetközi költöztetéseket nem gyűjtő fuvarozásban végezzük, tehát az Ön ingósága nem keveredik mások ingóságaival, az autón csak és kizárólag a saját holmijaival találkozhat! Ezt azért volt fontos ismertetni, mert sokan egy külföldi költöztetés során több család személyes tárgyait teszik a raktérbe, ez a verzió biztosan olcsóbb, de ha el keveredik valami, akkor elég bajos visszaszerezni a dolgainkat.

 

A költöztetéshez dobozokat és strech fóliát tudunk biztosítani, autóink teljesen felszereltek, a legkényesebb feladatot is nyugodtan ránk bízhatja. Sofőr kollégáink B+C kategóriás jogosítvánnyal, és természetesen GKI vizsgával rendelkeznek, tehát nem hétköznapi úrvezetők. Kérjen ajánlatot bátran, várjuk érdeklődését. 

Visszahívást kérek!

Kérdezzen minket bátran, mindenre van megoldás!

Név *:
Email *:
Telefon *:
Mikor kereshetjük ? *:


Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

költöztetés Németországba költöztetés külföldre költöztetés Angliába külföldi költöztetés Németországi költözés nemzetközi költöztetés